VD på fältet

Det var en tidig morgon när VD Patrick Livijn kliver in genom porten på Hjärnegatan 1. Full av förväntan hälsar han på teamledare Ann Skogsholm som möter honom i dörren. "Godmorgon, är du redo?" säger hon med ett leende. "Självklart" säger Patrick och bröstar upp sig med de nystrykta käderna, dagen till ära!

Patrick ger sig ut tillsammans med personalen med jämna mellanrum för att upprätthålla insynen i hur våra medarbetare har det och vad arbetet egentligen innebär. Det är viktigt för AdeoCare att hela tiden utvecklas och se över förbättringsområden. Ett bra sätt för att det ska fungera är att "gå en mil i de anställdas skor"... eller snarare cykla i detta fall. För det är så det fungerar i innerstan, där tar personalen sig mellan kunderna bäst med AdeoCares snabba cyklar.

Med mycket trafik på Stockholms gator är säkerheten viktig, därför är hjälm en självklarhet! Det går undan för vår personal som är vana vid att ta de bästa vägarna emellan våra kunder.


"Här får man trycka på för att hänga med" medger Patrick när hakar på undersköterskan Liisa ut på tur till dagens första kund.

Man får inte glömma att skratta på jobbet!

"Blir återigen otroligt stolt (och nästan tårögd) över det fina arbetet vår personal gör dag in och dag ut för att våra kunder ska ha en så bra tillvaro som möjligt. Vi har verkligen ett mycket bra gäng inom AdeoCare som vi ska fortsätta utveckla. Man hittar alltid något vi kan utveckla som arbetsgivare och som utförare när man beger sig ut till kunderna med personalen." berättar Patrick när han sammanfattar dagen.

Fortsättning följer...

Väx med oss

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på AdeoCare?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@adeocare.se
  • Ann Cervin-Uddenfelt
  • Hilde Knapasjö
  • Jan Hermansson
  • Jörgen Knapasjö
  • Louise Törvall
  • Mikelis Taurins
  • Patrick Livijn
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor